Terres del Maestrat Ànima Interior elabora un banc d’imatges amb 1.000 fotos del territori

190

-Paisatges, patrimoni, activitats, gastronomia… formen part de les imatges realitzades per Abel Sogués

Terres del Maestrat, Ànima Interior, compta amb un nou catàleg fotogràfic amb quasi 1.000 imatges dels 10 municipis que integren el territori. La iniciativa s’emmarca dins del Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat-Ànima Interior que compta amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme i integra als municipis de Canet lo Roig, Cervera del Maestre, La Jana, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Tírig, Traiguera, Vilar de Canes i Xert.

El fotògraf Abel Sogués ha sigut l’encarregat de captar paisatges, patrimoni, cultius, gastronomia, pobles, activitats i experiències… Les fotografies serviran per a il·lustrar la nova web i aplicació mòbil que s’està preparant, els fullets turístics, panells i tot tipus de recursos turístics dirigits als visitants que arriben al territori.

Durant l’estiu s’han recorregut tots els pobles i paratges per a captar els aspectes més rellevants. Fotografies panoràmiques dels pobles, ermites, oliveres mil·lenàries, ciclistes, ramats d’ovelles, cellers, almàsseres… formen part del recorregut en imatges.

El catàleg serà un recurs visual ordenat per pobles, recursos turístics i temàtiques. Les imatges, a més de per a l’ús en Terres del Maestrat, permetran disposar d’un banc d’imatges de qualitat per a Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme o qualsevol altra difusió que es realitze de la destinació turística.

El banc d’imatges forma part del Pla de Dinamització i Governança Turística Terres del Maestrat-Ànima Interior. Ànima Cultural, Ànima Activa i Ànima Gastro són els eixos de les imatges que des de ja mateix podran veure’s en múltiples suports físics i digitals.