Tercera victòria consecutiva del Vilafranca Futbol Sala Femení

774
Vilafranca Futbol Sala

El Femení Futbol Sala va sumar la seva tercera victòria consecutiva després de vèncer per 3-1 al Poliesportiu de Vilafranca a l’Alcora B en el matí del dissabte 15 de novembre.

Per part del conjunt entrenat per Emilio Molina i Adrian Olcina van jugar: Patri, Angela, Maria, Andrea Sales, Itziar, Rebeca, Marta, Laura, Virginia, Joana i Miriam. Les vilafranquinEs van ser superiors en la primera meitat, marcant Andrea Sales l’1-0, però a poc del descans, l’Alcora B igualava el marcador. La bona actuació de la portera visitant va impedir que les locals arribessin per davant. A la segona part, Andrea Sales marcaria 2 gols més, seguint el domini local, deixant el marcador en 3-1. Així l’equip vilafranquí es sitúa a la quarta posició de la classificació. El proper dissabte 15 de novembre, partit a Orpesa a les 16 hores.