Temporada destacada d’alguns futbolistes vilafranquins que juguen a altres equips provincials

1285
PUBLICITAT

Les lligues de futbol 2020-2021 han acabat aquestos dies.

A l’exit de la lliga aconseguida per l’Aleví del Vilafranca, cal sumar la bona temporada d’alguns futbolistes que juguen en altres equips de la provincia de Castelló i que en uns anys poden jugar a l’equip Amateur del Vilafranca.

Pel que fa a l’àmbit del futbol 11, Ramon Marin Herrero i Miguel Pitarch Ripollés van estar a punt d’aconseguir l’ascens a Regional Preferent amb el CE Els Ibarsos.

En categoria cadet, Iker Monfort Fabregat, aconseguia l’ascens a Primera Regional cadet amb el Primer Toque C.

Al futbol 8 són diversos els jugadors vilafranquins que han destacat, d’entre els més de 100 que juguen en equips, la majoria dels quals són de Castelló capital.

Així, els germans Fabregat Falcó, Bruno i Pablo han militat al CE Vall d’Alba aquesta temporada. Bruno ha guanyat la lliga Benjamí primer any C, marcant 47 gols als quals cal afegir 6 més en Benjamí segon any C. Pablo ha quedat subcampió de la lliga Prebenjamí primer any C, marcant 35 gols.

També hi han xiquets vilafranquins destacant als equips de futbol 8 del Primer Toque.

A la categoria Benjamí primer any A, Rodrigo Tena Colom, amb l’equip C ha quedat subcampió de llliga a només 4 punts del Vilareal B.

A la categoria Prebenjamí segon any A, Ferran Troncho Casanova ha marcat 8 gols, quedant segons a la lliga per darrere del Vilareal. El passat cap de setmana, disputaven un torneig a terres gironines al qual van jugar davant d’equips tant important com l’Atlètic de Madrid o el Betis.