Teatre per a totes les edats en Capsigrany 2018

608
Teatre per a totes les edats en Capsigrany 2018
Teatre per a totes les edats en Capsigrany 2018
PUBLICITAT

El cap de setmana del 8, 9 i 10 de juny Vilafranca acull una nova edició de la Mostra de Teatre Capsigrany que porta ja quasi vint edicions.

Tal és així, que des de fa dues dècades el certamen porta fins a un municipi de poc més de 2.300 habitants a algunes de les millors companyies teatrals a nivell nacional. Durant el cicle es combinen espectacles de carrer amb altres creats per a ser interpretats en grans escenaris.
La jornada inaugural del dia 8 comptarà amb l’actuació de Pepa Plana amb “Paradís Pintat” a les 22.15 hores en la Casa de la Cultura.

El dissabte, La Pera Limonera actuarà amb “Plors de cocodril” a les 12.00 hores en la Casa de la Cultura amb una obra per a públic familiar. A les 16.30 hores, en la placeta de l’Església Genovessa Teatral interpretarà l’obra del mateix nom, també per a públic infantil i familiar.

El Frontó acollirà a les 17.30 hores a la Companyia Pepa Cases que interpretarà “Volat”, una obra per a tots els públics, i a les 18.00 hores l’actuació de la batukada Ravatukem.

Les obres es traslladaran de nou a la Casa de la Cultura on a les 19.30 hores Perez&Disla interpretarà “Carinyo”, obra no recomanada per a menors de 16 anys. La jornada del dissabte la tancarà Uparte amb “Todo en caja” que actuarà en el Poliesportiu a les 23.00 hores.

El diumenge en la plaça d’En Blasc la companyia Circ de Jocs durà a terme “La canicada” que, des de les 11.00 hores, combinarà teatre i jocs per a fomentar la participació dels més menuts. Ja a la vesprada, a les 16.00 hores, la placeta de l’Església acollirà una nova actuació per a públic infantil de Genovessa Teatral.

El cicle de Capsigrany 2018 ho tancarà La Ravalera amb “Instruccions per a no tenir por si ve la pastora”. La representació tindrà lloc en la Casa de la Cultura a les 18.00 hores i està dirigida a un públic jove-adult.

Teatre per a totes les edats en Capsigrany 2018
Teatre per a totes les edats en Capsigrany 2018