La XX Mostra de Teatre Capsigrany de Vilafranca va començar ahir amb la jornada inaugural de l’esdeveniment que va estar marcada per la presentació de Vilafranca com a Capital Cultural Valenciana i l’obra “Cançons d’Artiga”.

Les jornades de hui i de demà estan marcades per un fort caràcter infantil i familiar amb diverses obres aptes per a tots els públics. Així les coses, la jornada de hui ha començat a les 12h amb “Martina i el bosc de paper”. Una obra per a tots i totes sense importar l’edat oferida per L’Horta Teatre a la Casa de Cultura. A la vesprada, la plaça En Blasc acollirà una altra obra per a tots els públics com és “The Wolves” de Cia La Fam. La Casa de Cultura serà el lloc de representació a les 19h del clàssic de la literatura “La Celestina” oferida per Bambolina Teatre i no recomanada per a menors de 16 anys. Les actuacions familiars tornaran amb l’última representació del dia. A les 23h en la plaça En Blasc La Trócola Circ delectarà a grans i menuts en el poliesportiu amb “Emportats”.

Demà diumenge, la jornada comptarà amb dues obres durant la vesprada, totes dues aptes per a grans i menuts. Així, a les 16h en la plaça En Blasc Xa!Teatre oferirà “The Audition” i a les 18h, a la Casa de Cultura, Improplana Plus representarà “3 Cambrers”.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA

Publicitat