Tancat per Ibedrola

224

TALLS DE LLUM VILAFRANCAAvui dimecres la piscina climatitzada de Vilafranca estarà tancada al públic des de les 9h fins a les 15h. Motiu, els treballs de manteniment a la xarxa que està efectuant Iberdrola. Ahir van haver de tancar botigues, forns o restaurants pel mateix motiu. Altres ho hauran de fer demà dijous.

Més de 200 usuaris van estar ahir sense corrent elèctric. Més de 200 ho estaran en el dia d’avui i més de 70 dijous. La situació és conseqüència dels treballs de manteniment a la xarxa que està efectuant la companyia elèctrica al municipi. Els establiments que durant aquests tres dies tancaran per manca de corrent comunicaven a través de les xarxes socials que es prenien el dia “lliure” per no poder treballar. A més també es quedarà sense llum la ludoteca municipal per espai d’un matí

Sense Llum a -7

A més dels maldecaps que suposa una apagada de set hores els veïns i comerciants han criticat que “l’empresa ho faci en ple hivern, quan en dies com ahir vam tenir temperatures mínimes de -7. Amb aquest fred cal que la calefacció funcioni durant tot el dia i ahir no va poder anar en tot el matí “. Així ho explicava un veí que va trucar a la companyia per queixar-se. L’única resposta que va obtenir és que “és el que hi ha”, segons el seu propi testimoni.