Tallers sobre contes a l’aula a Atzeneta

53
CONTA'M
  • La jornada formativa s’emmarca dins del festival Conta’M

“Conta’M el conte a l’aula” és el títol de la jornada formativa dirigida a docents de primària i secundària que s’impartirà el divendres 19 de juliol a la Casa de Cultura d’Atzeneta del Maestrat. L’activitat, divida en quatre tallers, està oberta a tothom i s’emmarca dins del festival que organiza Maestrat Viu.

Més de 40 docents estan inscrits ja en aquesta proposta educativa que compta amb el suport del Cefire de Castelló. Així la cita arrancarà pel matí amb la recepció de participants i l’entrega del material. La narradora oral Almudena Francés impartirà el primer taller que porta per títol “Taller de recursos per a l’oralitat a l’aula”. Després arribarà “La vida contada. Recollir per a contar”, a càrrec del narrador oral José Luis Gutiérrez Guti. Ja de vesprada “L’àlbum il·lustrat, un suport artístic per a l’educació” centrarà el taller de la dissenyadora i il·lustradora Verònica Fabregat. Finalment, “Salvador de paraules: el conte com a eina de creativitat i aprenentatge en el currículum escolar” tancarà la jornada. Conduirà aquest darrer taller el narrador oral de les Coves de Vinromà Felip Kervarec.

Cal indicar que les inscripcions per a la jornada, que reconeix 8 hores de formació als mestres, acaben el proper dimarts 25 de juny. L’assistència del públic general requereix inscripció a través del correu electrònic festivalcontam@gmail.com.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA