Tallers infantils i propostes d’oci en la Pasqua de Castellfort

78
PUBLICITAT
  • L’Ajuntament va programar actes per al Dilluns de Pasqua per a atendre el públic familiar

L’Ajuntament de Castellfort ha organitzat activitats per a entretindre als més xicotets durant les vacances escolars de Pasqua i, al mateix temps, oferir propostes per a un públic familiar. D’aquesta manera, l’1 d’abril, Dilluns de Pasqua, la programació va incloure esdeveniments en horari de matí i de vesprada.

El Dia del Xiquet va arrancar a les 10.30 hores amb un taller de màgia a càrrec de Merlín Segle 21 fins a migdia per a donar pas a continuació a un espectacle de màgia i el lliurament de diplomes. Durant les activitats programades va haver-hi servei de roses recentment fetes. Ja a la vesprada, les propostes es van centrar en pintacares i pintaungles per a tots entre les 17 i les 19 hores i, més tard, va arribar una disco-mòbil adaptada al públic infantil i familiar baix el nom Peque Disc Chou.

  • La festa de la Comissió

Per part seua, la Comissió 2024-2025 va organitzar la Festa de Pasqua per al diumenge 31 que va incloure música i sopar. En concret, a partir de les 19 hores va tindre lloc el ‘tardeo’ amb Rumba 13 i, a continuació, no va faltar música a càrrec de Disconight. Els assistents van poder gaudir de les tapes servides en la Confraria de Castellfort.