Tallers i ‘escape room’ aquesta setmana a Albocàsser

614
PUBLICITAT

Albocàsser es prepara per a viure el Halloween amb diverses activitats on destaquen els tallers creatius i una ‘express escape bubble’.

Així, aquest dijous 28 d’octubre a les 19h es podrà gaudir al Barranc d’una ‘escape room’ portàtil en forma de bambolla gegant on els participants hauran d’alliberar el món de la maledicció maia per poder escapar. Cal destacar que l’activitat està adaptada a les mesures de prevenció de la Covid-19.

La proposta per al divendres a les 16h, al Casal Jove, és un taller d’igualtat que s’emmarca dins del projecte ‘Si m’estimes, estima’m bé!’. L’objectiu és crear spots per la igualtat. Per això l’activitat comptarà el 12 de novembre amb el taller de guió, i el 26 i 27 amb la gravació i el muntatge de les imatges.

També al Casal Jove tindran lloc tallers de creació a les xarxes socials. La primera sessió serà aquest dissabte 30 a les 17h amb un taller d’ús responsable de les xarxes socials. Les següents es realitzaran el 14 i el 28 de novembre, dates en què es duran a terme tallers de vídeo amb mòbil. ‘Nosaltres i la tecnologia!’ és el nom d’aquest projecte.