Tallers, cinefòrum i un manifest reivindicatiu protagonitzaran el 25N a Albocàsser

716
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Albocàsser, en col·laboració amb la Mancomunitat Alt Maestrat i el CDR Alt Maestrat, ha organitzat una completa agenda d’activitats amb motiu del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones. “Amb el ferm objectiu de continuar treballant per a fomentar la igualtat entre dones i homes i erradicar la xacra social que és la violència de gènere hem confeccionat el II Cicle Contra La Violència Masclista” afirma la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Albocàsser, Alina Covaci.

D’aquesta manera, el dissabte 20, l’ermitori de Sant Pau acollirà des de les 18.30h un taller lúdic i vivencial per a tots els públics anomenat “Càpsula del temps des de 2.451: la violència masclista ha desaparegut”. El diumenge 21 a les 19h, Sant Pau tornarà a ser el centre de l’activitat amb l’espectacle de teatre per a adults “Segarem ortigues amb els tacons” amb la companyia Teatro del Contrahecho.

La programació tornarà el dijous 25, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, a les 12h amb la lectura del manifest institucional a favor de la igualtat i l’eliminació de les desigualtats i la violència de gènere; i a les 18h amb un taller del CDR Alt Maestrat dirigit per Marisa Ruiz i que versarà sobre la violència sexual sistemàtica i sobre com es passa de la victimització a l’apoderament.

Per a concloure amb les activitats planificades es tornarà el dissabte 27 a les 17.30h a l’ermitori de Sant Pau per a celebrar un cinefòrum dirigit a persones majors de 16 anys amb la pel·lícula “A Promissing Young Woman” com a eix central.

Indicar que, encara que tota la programació és de caràcter gratuït, és fonamental la inscripció prèvia a través del correu electrònic igualtat@mancomunitataltmaestrat.es, telefonant al 964 42 80 01 o enviant un whatsapp al 618 12 44 35.