Suspés el segon trial de Vilafranca en denegar la Generalitat el permís necessari

442

El Motor Club Ferralla de Vilafranca i el Motor Club Morella han anunciat que els dies 10 i 11 d’octubre s’ha suspés la segona edició del trial de Vilafranca.

El motiu és que la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Generalitat Valenciana ha denegat els permisos necessaris.

Des del club han apuntat que la situació és aliena a totes dues entitats. Totes dues associacions han manifestat el seu malestar amb la conselleria “ja que el recorregut anave a ser el mateix que l’any passat i no entenem com l’any passat era legal i deixa de ser-ho enguany. I més tenint en compte que la llei que regula este tipus de proves és la mateixa que l’any passat.

Anulació del trial

A més des dels clubs lamenten també l’actuació que va tindre la conselleria en l’edició de l’any passat on “van enviar un agent per verificar a peu tot el recorregut, un agent que va fer fotos dels neumàtics, les motos i va captar els punts amb gps”.

Consideren que s’impedirà que “se desenvolupe un trial de dos dies en una localitat d’interior on vindrie molt bé el desenvolupament de la prova, l’assistència, l’estada de pilots i els seus acompanyants. De repent se carreguen un trial”.