Suspés el festival Happy Weekend que s’havia de celebrar a Morella entre el 29 i el 31 d’agost

415
PUBLICITAT

cartelhappy2susp-002

L’organització del festival Happy Weekend, que s’havia de celebrar a Morella (Castelló) entre els dies 29 i 31 d’agost, ha comunicat aquest dijous la suspensió del festival per “falta de mitjans”.

En un comunicat, els responsables han destacat que “no ha estat una decisió fàcil”, ja que han invertit “molt de temps i també il · lusió en aquest esdeveniment” i per la “excel · lent” acollida del públic. No obstant això, asseguren que, en tractar-se d’un esdeveniment “autogestionat”, comporta que s’ha de “assumir totes les despeses econòmiques, materials, a més de la inversió del temps i l’energia”.

Per això, i pel fet que la venda d’entrades fins al moment i la previsió per a les pròximes setmanes no els ha permès seguir endavant, han decidit cancel · lar el festival que, segons indiquen, “segueix comptant amb el suport de l’Ajuntament” del municipi castellonenc , que els obre les portes per “reprendre l’esdeveniment l’estiu vinent”.

Aquesta seria la primera edició del festival, que durant tres dies havia programat concerts de música independent, activitats, tallers, jocs i experiències per a tota la família. L’organització ha agraït “la implicació dels col · laboradors i la disposició dels músics, tècnics, mitjans i totes les persones que han donat suport al projecte” i no descarta tornar a intentar el 2015.