Cartell Los Chunguitos Benassal

La quadrilla Emboladores B&I Benassal – Iglesuela del Cid organitza el sorteig de 2 entrades per al concert de Los Chunguitos a Benassal que tindrà lloc el dissabte 14 d’abril. La data per a adquirir les entrades anticipades a 10 euros finalitza el diumenge que ve, 8 d’abril.

Per a participar en el sorteig és necessari ser seguidor de la pàgina de Facebook de la quadrilla d’emboladors, donar-li M’Agrada a la publicació i compartir amb els amics. El sorteig es realitzarà el mateix diumenge i es publicarà a les 22 hores en les xarxes socials.

Cal recordar que es poden comprar les entrades anticipades a Benassal (Copes, Nostre Bar i Bar Cooperativa), Castelló (Rte. Carceller, Bar Floren), Deltebre (Instal Expo Berfranch), Culla (La Solaneta), Catí (Bar el Tubo), Albocàsser (Bar Teyma), Atzeneta del Maestrat (Bar El Sol), Els Ibarsos (La Ibarsera), la Vall d’Alba (Pub Montana), la Pobla Tornesa (La Senda), Vilafamés (L’Aparonet), Cabanes (Bar S.XXI), Borriol (Pub Carajillo), Cantavieja (Bar Cooperativa), Vilafranca (Bar Avenida), La Iglesuela del Cid (Bar Camilo), Mosqueruela (La Taberna), l’Alcora (Inés Carnisseria) i Sant Jordi (Bar Prisma).

A més, aquella nit hi haurà servei de barra en el recinte taurí amb entrepans calents i freds per a sopar. Existeix també possibilitat de servei de taxi i rutes d’autobús.