Sorita vol evitar el tancament de la tenda

415
Sorita vol evitar el tancament de la tenda
Sorita vol evitar el tancament de la tenda
PUBLICITAT

Fa dos cursos Sorita va perdre el col·legi que va tancar les seues portes per falta d’alumnat. Ara aquesta xicoteta localitat dels Ports podria quedar-se sense tenda. L’Ajuntament de Sorita ha publicat un bàndol en les xarxes socials en el qual busca a algú que vulga fer-se càrrec d’aquest negoci. Els actuals gestors haurien comunicat a l’Ajuntament que volen deixar el servei. L’alcalde, Manuel Milián, ha apuntat que el tancament no és immediat, però des del municipi sí que s’estan buscant candidats.

En el bàndol publicat en les xarxes socials s’incideix que des del consistori s’estan buscant solucions. Així es crida a tots els interessats a cridar al 964177070 o a presentar-se en el consistori.

El municipi intentarà posar a la disposició dels interessats els recursos disponibles perquè es mantinga el servei obert i, al mateix temps, mantenir un lloc de treball.

-El comerç a 15 quilòmetres
Si tanca la tenda el comerç més proper de Sorita està a 15 quilòmetres, en la localitat de Forcall. La distància, malgrat no ser excessiva, sí ho és per a persones majors que tenen dificultats de transport. Una altra opció seria desplaçar-se a la localitat turolense d’Aguaviva, que també està a 15 quilòmetres de distància. En el municipi confien que algú es faça càrrec d’un servei que és bàsic, però del que molts municipis d’interior manquen.