Sorita viu Sant Antoni del 14 al 19 de gener

639
PUBLICITAT

La festa de Sant Antoni a Sorita comença hui dia 14 amb l’encesa del forn a les 18h. Les celebracions continuaran el dijous. A les 10h, després de l’esmorzar al bar, s’eixirà al bosc a tallar pins i llenya per a fer la foguera. A les 15.30h, al forn, es faran les coquetes i les pizzes. La jornada acabarà amb una sopar popular a les 21h.

El divendres, a les 9.30h es tornarà al bosc a per més llenya i pins. A les 14h hi haurà un dinar al pavelló de festes. Per la vesprada, a les 17.30h es muntarà la barraca i a les 21h començarà el sopar de ‘llandes’ a la Casa de la Cultura al que seguirà el bingo.

La festa de Sant Antoni acabarà dissabte. A les 9.30h s’esmorzarà i eixirà al bosc. A les 14h hi haurà dinar en el bar. La barraca i la foguera començaran a tindre forma a les 15.30h. L’encesa de la foguera serà a les 18h. A les 20.30h començarà el grosso dels actes amb la benedicció dels animals i el bandeig del gall. A continuació, representació de ‘La vida del Sant’, Diablera i encesa de la barraca. La jornada s’allargarà fins a altes hores de la matinada amb la discomòbil Bandalay i un ressopar a la Casa de la Cultura.

El diumenge, tindran lloc la missa en honor al sant i el dinar en la plaça de l’església.