Sorita i Palanques tindran escoleta d’estiu

928
PUBLICITAT

Els xiquets i xiquetes de Sorita tenen una oportunitat més de divertir-se aquests mesos amb l’escola d’estiu. Els monitors els han preparat jocs, tallers i moltes activitats per gaudir d’un estiu estrany i diferent marcat per les circumstàncies causades arran del coronavirus.

Sorita comença la seua escoleta aquesta mateixa setmana i s’allargarà fins a la segona quinzena d’agost, quan serà el torn d’inici de les dues setmanes que tindran els xiquets i xiquetes de Palanques. Les inscripcions són per a xiquets d’entre 3 i 12 anys i es poden fer a través de l’Ajuntament d’aquests municipis o trucant al 646 59 65 95.

Aquests espais ajuden a conciliar la vida laboral i familiar i són un moment d’oci i alhora aprenentatge pels més menuts. La iniciativa és possible gràcies als consistoris i a la Diputació de Castelló que ofereix ajudes per aquests efectes. A més, l’encarregada de gestionar l’escoleta és una empresa de la comarca que es dedica a la creació i venda de productes d’ací i també a organitzar activitats d’oci per a menuts i grans.

Sorita i Palanques no són les úniques localitats que gaudiran d’aquest espai durant l’estiu, aquesta empresa també ha impulsat una escoleta d’estiu a La Mata, que ja ha acabat, i una a Herbers que està en marxa fins la segona quinzena d’agost.