Sorita celebrarà Sant Antoni del 23 al 27 de febrer

856
Programació Sant Antoni Sorita
PUBLICITAT

La Comissió de Sant Antoni de Sorita ha presentat recentment la programació de Sant Antoni modificada. Han explicat que s’han vist en l’obligació i la responsabilitat de modificar la programació de Sant Antoni tal i com s’ha celebrat sempre.

Així les coses, els actes començaran el dia 23 de febrer amb l’encesa del forn a les 18h. El dijous 24 de matí s’anirà al monte a tallar pins i llenya i per la vesprada, a les 19h, s’encendrà la foguera amb sopar de pa i porta. El divendres 25 s’ha programat un esmorzar a La Balma abans de sortir de nou al monte a buscar llenya. A les 14h es farà un dinar a la plaça. A les 15.30h s’elaboraran les coquetes i les pizzes al forn del poble. A les 17.30h es muntarà la barraca i per la nit se celebrarà el sopar de pizzes a la plaça de l’Església.

Ja el dissabte 26 a les 9.30h del matí es farà un esmorzar de carn torrada a la plaça abans d’eixir cap al monte. Per la vesprada es vestirà la barraca. A les 21h es farà la benedicció dels animals i el bandeig del gall. Tot seguit tindrà lloc la diablera i l’encesa de la barraca. La vetllada finalitzarà amb la Discomòbil Bandalay i ressopar a la plaça de l’Església.

El darrer dia de celebracions serà el diumenge amb la missa en honor a Sant Antoni i el dinar de caldo i carn a la plaça de l’Església.

La Comissió espera que es puga gaudir de tots els actes  amb responsabilitat. També s’agraeix tota ajuda i col•laboració per part del poble, ja que es tracta d’una festa per a tothom.