S’organitza una jornada de promoció turística sobre el llegat dels càtars a Sant Pau d’Albocàsser

747
PUBLICITAT

El pròxim dissabte 11 de setembre, a l’ermitori de Sant Pau d’Albocàsser s’ha organitzat una jornada de promoció turística que tractarà el llegat dels càtars a la comarca de l’Alt Maestrat i Albocàsser. La jornda comptarà amb una visita guiada, la projecció d’un clip turístic i una ponència tècnica.

Així, a les 17h tindrà lloc una visita guiada interpretativa del llegat dels càtars en el conjunt de l’ermitori de Sant Pau. I mitja hora més tard es projectarà el clip turístic “Rere les petjades dels càtars en la Comunitat Valenciana, un itinerari cultural europeu”. Finalment, a les 17.45h, una ponència tècnica abordarà el potencial turístic del projecte Camins dels Càtars, un Itinerari Cultural del Consell d’Europa, per la dinamització i promoció turística del Maestrat. La jornada ha estat organitzada per l’Associació Intermunicipal Alt Maestrat, dins del marc del Pla de Dinamització i Governança Turística.

La jornada continua amb un concert, a les 19.15h, del grup valencià de música antiga ‘Capella de Ministrers’, amb un repertori de música medieval dedicada al món dels càtars i la seua espiritualitat que van fer arribar a les terres valencianes del Maestrat. Una vegada finalitzada l’acte musical, a les 20.30h s’inaugurarà el monòlit en memòria del càtars al costat del llorer de Sant Pau d’Albocàsser.

És necessària la inscripció prèvia per la limitació de l’aforament. Es pot realitzar als telèfons 964428127 i 619763328, o al correu electrònic touristinfoalbocasser@gmail.com.

Aquest és el programa de la jornada: