Somnia guanya el primer premi Emprèn Jove del GAL Altmaesports Leader

855
Lliurament premi Emprèn Jove
Lliurament premi Emprèn Jove
PUBLICITAT

Dissabte passat, Ares del Maestrat va acollir una jornada d’emprenedoria en la qual es van entregar els premis de la primera edició del concurs Emprèn Jove impulsat pel Grup d’Acció Local (GAL) Altmaesports Leader. Així, l’empresa guanyadora ha sigut Somnia establida a Culla, que ha rebut un xec per valor de 1.800 euros, el qual servirà per a cobrir les despeses d’assessorament i de la creació i disseny de la imatge corporativa. Cal indicar que a aquesta primera edició d’Emprèn Jove s’havien presentat tres empreses: Somnia, Agència Comboi (La Mata) i Ecogranja (Forcall).

La jornada va començar amb unes paraules de benvinguda de la mà del president del GAL, David Vicente Segarra; de l’alcaldessa d’Ares, Ester Querol; del president de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, Blai Peñarroya; i de la presidenta de la Mancomunitat Alt Maestrat, Mari Luz Monterde. Així mateix, la trentena d’assistents van poder gaudir amb la projecció dels vídeos realitzats a principis de mes en les visites a empreses d’èxit de l’Alt Maestrat i Els Ports com són: MaestrArq, Formatges de Catí, Cabritillo del Maestrazgo, Electrificaciones La Mata i Respira Natura Rutes E-Bike.

El coach David Martínez Calduch va oferir una conferència sobre si, actualment, és un bon moment per a emprendre en el món rural i les empreses Fiordo Polar de Morella i La Planeta de Xert van explicar les seues trajectòries i models de negoci com a models d’èxit en zones rurals. Cal indicar que la jornada va finalitzar amb un vi d’honor.

“Des d’Altmaesports hem volgut posar en valor la gran faena que realitzen les empreses dels Ports i l’Alt Maestrat i ensenyar-li-la a totes aquelles persones interessades a aplicar aquests casos d’èxit als seus negocis presents o futurs” ressalta el gerent del GAL, José Antonio Cruz qui posa l’accent en la “gran acollida que ha tingut la jornada en el territori”. Així mateix, “amb el premi Emprèn Jove volem donar una oportunitat de millora o desenvolupament a les empreses del territori, així com ajudar a la seua contribució en el desenvolupament social i econòmic del món rural”.