S’obri a Villores el primer caixer automàtic de la localitat

657
PUBLICITAT

Els veïns de Villores estan d’enhorabona. El poble per fi compta amb un caixer automàtic i enrere queden les visites a altres pobles del voltant com Forcall o Morella per poder fer les gestions bancàries. I és que aquest servei vital arriba en un moment de màxima necessitat.

Molts dels seus veïns reclamaven el servei bancari des de fa temps, ja que altres localitats properes tampoc comptaven amb aquest servei i havien de fer llargs desplaçaments, feina que es dificultava molt en el cas de no tenir transport propi.

L’alcalde de Villores, Iván Guimerà, ha valorat molt positivament l’obertura del caixer, ja que “es podran beneficiar tant els veïns del poble com els turistes que venen a l’estiu” remarcant que és una millora que afecta globalment no només a la localitat, sinó també a tota la comarca.

A més, ha afegit que “es tracta d’un fet molt positiu, més encara quan el poble mai havia tingut un servei similar” considerant que aquests canvis “ajuden molt, més encara en una època en la qual és més comú tancar caixers i sucursals que obrir-ne”.

De moment, el caixer només es podrà fer servir en l’horari de l’Ajuntament, de 8:00 a 15:00 h, però des del consistori ja s’estan buscant opcions per ampliar la disponibilitat i poder garantir un servei eficaç.