“Skpat al món rural”, un altra manera de regalar fent poble

796
PUBLICITAT

En Benassal i Vilafranca una original proposta ha causat sensació. La marca “Skpat al món rural” ha posat a la venda xapes, tasses, llibretes, targetes de felicitació, bosses ecològiques i elements al·legòrics a frases fetes, tradicions i costums d’ambdós municipis.

Aquest Nadal un dels regals més repartits en aquestes localitats són aquests elements que han buscat en la cultura més arrelada com a element diferencial.
A Vilafranca els dimonis de Sant Antoni, l’Alt de la Malea, el campionat de Ratlla que se celebra a les festes patronals, el Ball Pla, la neu o els pastissos formen part d’aquests elements que poden ser decoratius, promocionals o distintius de la localitat. L’oficina de turisme i les botigues més populars de la població ja els tenen en el seu aparador de productes.

1Skpat al món rural

2Skpat al món rural

3Skpat al món rural

4Skpat al món rural

5Skpat al món rural

6Skpat al món rural

7Skpat al món rural

8Skpat al món rural

9Skpat al món rural

10Skpat al món rural

11Skpat al món rural

12Skpat al món rural

13Skpat al món rural

14Skpat al món rural

15Skpat al món rural

16Skpat al món rural

17Skpat al món rural

18Skpat al món rural

Són molts els que no han dubtat a fotografiar-se amb aquests elements i difondre’ls en les xarxes socials, una mena de símbol d’identitat pròpia convertit en regal.

El mateix ha passat a Benassal. A la localitat de l’Alt Maestrat les jotes de la volta als Quintos, la “Brena” al Rivet, menjar la “prima”, el “ròsssec”, l’aigua, les avellanes o el Ball Pla s’han convertit en dibuixos i frases que tots els veïns del poble i coneixedors de la localitat identifiquen com una cosa pròpia. Un regal amb gust autòcton.