Situació de la COVID-19 a Morella

931
Mascareta i gel
Mascareta i gel
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Actualment Morella presenta 13 casos actius de COVID-19 de caràcter social, en l’anterior actualització eren vuit. Així, des de salut pública es realitzen les proves PCR als contactes directes i continuar amb el seguiment i la possible variació de les dades. A més, s’han produït algunes altes dels positius de les darreres setmanes.

A més, s’ha detectat un cas positiu entre l’alumnat de l’Escola Infantil de Morella, per la qual cosa, l’aula mixta d’aquesta ha suspés les classes. També la Brigada EMERGE ha enregistrat casos positius i s’han aïllat les vuit persones treballadores que la conformen.

D’altra banda, des de fa uns dies, s’ha iniciat la vacunació contra la COVID-19 a Morella. Es van administrar les primeres vacunes al personal sanitari i al personal, usuaris i usuàries de la residència de la tercera edat. A més, també s’avança en la vacunació al Centre de Dia de Morella.
Cal recordar que s’han de seguir les diferents mesures de seguretat d’ús de la mascareta, higiene, distancia social, aforament i limitació de les reunions socials per a garantir la salut de totes i tots. A més, l’Ajuntament de Morella presta els serveis per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Així, els Serveis Socials estan disponibles al telèfon 964 16 00 34 ext. 5.