Situació amb la COVID-19 a Morella i activació del protocol enfront de les nevades

645
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

  • Morella presenta dos casos actius que s’han produït en els darrers dies
    – Cal continuar alerta amb les mesures de seguretat i limitació de les reunions socials
    – La ciutat es prepara per a la previsió de nevades  en la zona durant el cap de setmana

Morella presenta dos casos actius nous de COVID-19 de caràcter social que s’han produït en els últims dies. Anteriorment hi havia quatre casos, els quals estan en la finalització del seguiment o ja s’han donat d’alta. Així, des de salut pública, a més, es realitzen les proves PCR als contactes directes d’aquestos positius més recents.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “s’han detectat dos nous casos positius de COVID-19 en els últims dies, en els quals es realitza el seguiment de contactes des de salut pública”. L’edil ha explicat que “també s’han produït algunes altes en els últims dies” i ha afegit que “cal continuar alerta amb les mesures de seguretat i limitació de les reunions socials en els dies que encara queden, ja que la mobilitat ha sigut major estos dies i això sempre augmenta el risc”. Rhamsés ha insistit que “cal extremar la prevenció i seguir amb les mesures de seguretat d’ús de la mascareta, higiene, distancia social, aforament i limitació de les reunions socials per a garantir la salut de totes i tots”.
Cal recordar que l’Ajuntament de Morella presta els serveis per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Així, els Serveis Socials estan disponibles al telèfon 964 16 00 34 ext. 5. “Des de l’ajuntament prestem el servei per a cobrir les necessitats de la gent aïllada. Les necessitats més bàsiques a domicili com tirar el fem o portar els aliments a casa, entre altres”.

Previsió de neu en els pròxims dies
La ciutat de Morella ha activat els protocols i preparat els vehicles i les infraestructures enfront de les previsions meteorològiques de nevades durant els pròxims dies. D’aquesta manera, s’ha repartit sal en diferents punts de Morella, així com en la resta de poblacions del terme municipal. Així, segons les previsions, el temporal començaria el 7 de gener i els dies 8 i 9 ja hi hauria una espessor considerable.

Així, el regidor de Serveis Urbans i Manteniment, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “ens preparem en cas que es cumplisquen les previsions de fortes nevades, sobretot, de cara al cap de setmana i ja hem preparat les infraestructures i vehicles, així com repartit la sal”. L’edil ha aprofitat per a “fer una crida a la precaució en cas de nevades i seguir les recomanacions en cada moment”.