S’inicien els treballs per al projecte arqueològic del Parador de Turisme de Morella

73
Castell de Morella / S’inicien els treballs per al projecte arqueològic del Parador de Turisme de Morella
Castell de Morella / S’inicien els treballs per al projecte arqueològic del Parador de Turisme de Morella

Els tècnics de la Direcció Facultativa del projecte arqueològic del Parador de Morella van visitar l’emplaçament on se situarà el complex. D’aquesta manera, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Director de Museus, Carles Sangüesa, van acompanyar a l’arquitecte, l’arqueòleg i l’arquitecte tècnic responsables d’aquest projecte. Així, les previsions diuen que aquestos treballs duraran quatre mesos i que dins del primer trimestre del 2018 s’iniciarà el projecte del Parador de Turisme de Morella.

L’alcalde de Morella es va reunir el passat 5 de juny amb la presidenta de Turespanya i Secretària d’Estat de Turisme, Matilde Pastora Asían, per tal de marcar el full de ruta de les obres del Parador Nacional de Turisme. Durant aquesta es va arribar a un acord per tal de complir el calendari marcat amb el projecte.

El Parador de Turisme de Morella impulsarà un dels motors econòmics més rellevants de la zona com n’és el turisme. Aquest projecte comporta augmentar l’oferta d’habitacions a la localitat i albergar més visitants a la ciutat. A més, el Parador suposa un tipus de visitant diferent de l’habitual a la zona de caràcter més internacional. Finalment, cal nomenar que aquest projecte aporta llocs de treball a la zona, tant en la construcció com en la posterior explotació.