S’inicia un nou curs de la Universitat de Majors i l’Escola de Música a Morella

775
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Esta setmana es recuperen i donen inici distints serveis educatius i socials a la Ciutat de Morella. Ahir, entre altres, va tindre lloc l’obertura d’un nou curs de la Universitat de Majors a la Casa Ciurana per part de la responsable d’aquest servei de la Universitat Jaume I, Pili Escuder, l’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i la regidora de Gent Gran, Malú Blasco.
 
Les novetats més destacades d’aquest nou curs són que la programació i matrícula es fa trimestre a trimestre i que els alumnes de les seus de Morella i Vilafranca tindran les seues classes separades en cadascuna de les localitats.

Des de l’Ajuntament de Morella l’Alcalde, Rhamsés Ripollés, destacava ‘la importància d’aquest servei educatiu com a formació continuada, així com l’agraïment a la UJI i la gran resposta de l’alumnat per a que siga una realitat en un any complex’.
 
A més, ahir també donava inici un nou curs de l’Escola Municipal de Música amb més de 90 alumnes matriculats. Per a poder oferir este servei s’han acondicionat un conjunt d’espais municipals fora de l’edifici habitual de l’escola, ja que aquest no podia complir les condicions requerides pel Covid. Des de la direcció i l’Ajuntament s’ha valorat molt positivament el nombre important de matriculats per a totes les assignatures ofertades de llenguatge musical, instruments i música tradicional, com el tabal i la gaita, entre altres
 
Per altra banda, cal indicar que en el dia d’avui comença una nova edició de El Taller de la Memòria. És un servei que s’ofereix des del Centre de Dia de Morella, també amb un acondicionament especial dels espais i l’organització del mateix per seguir tots els protocols sanitaris.