S’inicia l’última fase de les obres al Camí de la Canà

375
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

El Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat visita les obres que s’estan realitzant a la zona

S’executa l’ultima fase de les obres tal i com es va comprometre la Conselleria.

El Director General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha visitat aquesta vesprada, acompanyat dels alcaldes de Castellfort, Forcall Cinctorres i Morella, les obres que s’estan portant a càrrec en el Camí de la Canà en la seua última fase del projecte d’adequació. Aquesta via de comunicació que vertebra la comarca dels Ports que sofria una permanent desatenció per part de les institucions veu com es porten a cap els últims treballs a la zona tal i com es va comprometre la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració,  Maria José Salvador, en 2015.

L’alcalde de la ciutat de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “aquesta remodelació  era justa i necessària per a la vertebració de la nostra comarca”.

A més, ha apuntat que “era inadmissible que en tants anys no es tingués en compte la importància que tenia aquest vial per als veïns dels Ports.

D’altra banda des de l’Ajuntament de Morella es sol·licitarà tant a la Diputació de Castelló com a la Generalitat Valenciana que es trobe una solució respecte a la titularitat de la mateixa. Ripollés ha assegurat que “no és possible que els quatre municipis pels que passa  el vial tinguem que fer-nos càrrec d’aquest quan hauria de ser un vial de la Diputació”.

Ple ordinari d’octubre

Aquesta vesprada a les 20:00h tindrà lloc en el salò de plens de l’Ajuntament de Morella el ple ordinari al mes d’octubre. En l’ordre del dia destaquen els diferents punts com el nomenament del Consell de 54 Sexenni, aprovació i adhesió al “Pacte per la Igualtat i Contra la violència de Gènere ”, o l’aprovació de les dates de festa local per 2018.