Sílvia Colom encapçala una llista renovada que aspira a revalidar l’alcaldia de Vilafranca

455
Candidatura del PSPV-PSOE Vilafranca encapçalada per Sílvia Colom
Candidatura del PSPV-PSOE Vilafranca encapçalada per Sílvia Colom
PUBLICITAT


-Cristina Albert, Losar Tena, Carlos Álvarez i Juan Bordás són les novetats d’una candidatura que segueix comptant amb l’experiència dels regidors de l’actual legislatura

Nota de premsa del PSPV – PSOE Vilafranca

Revalidar la confiança de les veïnes i veïns de Vilafranca per millorar l’educació, indústria, infraestructures, proveïment d’aigua, serveis socials, sanitat i cultura a Vilafranca. És l’objectiu amb què Sílvia Colom torna a encapçalar la candidatura del PSPV – PSOE per a l’Ajuntament de Vilafranca. La joventut, la incorporació de dones, la representació de tots els sectors socials del municipi, la formació i l’experiència en la gestió són els millors avals amb què els socialistes aspiren a continuar transformant la localitat.

Cristina Albert al tercer lloc, Losar Tena al quart, Carlos Álvarez al cinquè i Juan Bordás al sisè aporten il·lusió i noves idees que conjugaran amb l’experiència de l’alcaldessa i el segon membre de la llista i actual tinent d’alcalde, Cándido Andrés. Amb ells l’exalcalde de Vilafranca, Óscar Tena, al setè lloc, segueix plenament implicat en la política municipal per aportar l’experiència necessària al municipi i en la relació amb les institucions. Amb ells no falta l’experiència de Bruno Morraja, Rebeca Andrés, Valentín Miravet i María Vicente, així com de Juan Fancisco Monferrer i Cristóbal Troncho.

Silvia Colom ha mostrat la seva satisfacció perquè “l’equip que presentem tracta de representar el conjunt d’homes i dones de la societat vilafranquina, des dels joves a la gent gran, des dels comerços a la indústria, des de l’administració pública a l’educació i la cultura . A tots i totes els agraïsc el seu compromís i la seua voluntat de treballar pel seu poble abans, ara i la propera legislatura”

En els pròxims quatre anys Vilafranca afronta reptes industrials, a l’abastiment d’aigua, a la millora educativa amb l’ampliació de l’IES ja aprovada, a la millora dels serveis socials, al manteniment de les infraestructures, la nova Avinguda de Castelló, la cultura com a motor socioeconòmic de la localitat, a l’ajuda als emprenedors…

La lluita contra la despoblació i la creació d’oportunitats que permeten viure al poble i la millora de la qualitat de vida de vilafranquins i vilafranquines seran l’eix d’una candidatura que ja està treballant per presentar el millor programa de Govern per als pròxims quatre anys amb el suport de la Generalitat i la Diputació que, governades pels socialistes, han donat suport com mai al poble.

Candidatura 2023-2027

1 Silvia Colom Monferrer
2 Càndid Andrés Gascó (independent)
3 Cristina Albert Rabaza (independent)
4 Llosar Tena Vicente (independent)
5 Carlos Álvarez Prades (independent)
6 Juan Bordas García (independent)
7 Óscar Tena García
8 Bruno Morraja Deusdad (independent)
9 Rebeca Andrés Falcó (independent)
10 Valentí Miravet Sales (independent)
11 María Vicente García (independent)

Suplents
1 Juan Francisco Monferrer Guardiola
2 Cristóbal Troncho García (independent)