Silvia Colom demana a la consellera d’Indústria que visite Vilafranca per conèixer la realitat del poble i que canvie d’opinió

129
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Vilafranca

L’alcaldessa de Vilafranca, Sílvia Colom, ha cursat una invitació a la consellera d’Indústria, Nuria Montes “perquè visite Vilafranca, conega la seua realitat industrial i d’ocupació i així ens pugui donar suport a l’objectiu comú que tenim tots: garantir l’ocupació, llocs de treball i activitat econòmica a Vilafranca”.

Nuria Montes va qualificar de “mort vivent” l’empresa Marie Claire. L’alcaldessa ha assenyalat que “abans d’abocar aquestes afirmacions agrairíem a Núria Montes que ens visite i s’interesse per nosaltres com a servidora pública que és. Amb aquestes afirmacions no ens ajuda i necessitem la implicació de totes les administracions, no paraules gruixudes i sense sentit “.

L’alcaldessa ha recordat que “Marie Claire és referent d’indústria i ocupació a la comarca dels Ports, i com ha afirmat el que va ser director de l’IVF, Manuel Illueca, Marie Claire necessita el suport de tots per fer viables els més de cent llocs de treball que en aquests moments depenen de l’empresa i del futur de la seua activitat industrial”.

L’alcaldessa ha reclamat a Montes “el mateix suport que ens va donar Ximo Puig al capdavant de la Generalitat, i el suport que també hi va haver amb anteriors governs del PP. Marie Claire ha passat per situacions difícils, mai se l’ha tractat com a mort vivent, s’ha reanimat sempre i l’empresa no és morta, li prenc la paraula a la consellera perquè busque i ens ajude a buscar i incentive la inversió d’empreses que garantisquen el nostre futur com a poble, societat i territori d’interior. és una font de riquesa per al nostre poble i la nostra comarca i ha permés que Vilafranca siga el que és avui. Ha possibilitat que milers de persones tinguem aquí una manera de vida”.

L’alcaldessa ha demanat a la consellera “més sensibilitat pel territori, estaré encantada de rebre-la a Vilafranca i explicar-li la nostra realitat perquè des del seu lloc com a consellera ens pugui ajudar. Només recordar-li que portem més de 100 anys treballant i vivint del tèxtil i aquest coneixement és un valor que no volem perdre”.