Si condueixes aquestes vacances beu….Aigua de Benassal

699
CONDUCCIÓ I AIGUA DE BENASSAL-001
PUBLICITAT

L’estudi “Deshidratació i conducció” de la Universitat de Loughborough i el European Hydration Institute equipara els efectes de la deshidratació al volant amb els de un conductor amb 0,8 g/l d’alcohol en sang.

Eixir-se involuntàriament del carril, frenar a destemps i passar-se la línia de la vora de la carretera són errors en la conducció que poden arribar provocats per la deshidratació.

A més, un descens del 2% d’aigua en el cos, atenent a un informe del Instituto de Investigación Agua y Salud (IIAS), augmenta significativament el temps de reacció, provoca un descens momentani de memòria i una disminució de l’atenció.

Així que una correcta hidratació és molt important al volant, molt millor si és amb aigua ja que alguns experts com el professor de Ciències de la Salut, dietista-nutricionista i biòleg Juan Revenga adverteixen del perill dels refrescs. La quantitat de sucre que contenen els fa perjudicials per a la nostra salut com demostren estudis independents que relacionen aquestes begudes directament amb l’augment de pes.

Un cafè pot elevar un poc el nivell d’alerta en algunes situacions, però amb tot, el millor per a la set, també al volant, contínua sent l’aigua, i que millor que un aigua de qualitat com Aigua de Benassal.