‘Showcooking’ de Raúl Resino en la mostra de la tòfona negra d’Albocàsser

155

· Resino aproparà als assistents a un producte excepcional com és la tuber melanosporum i els mostrarà les possibilitats que ofereix a la cuina.

· Es celebrarà el dissabte 25 de febrer, a partir de les 18: 30h, al poliesportiu de la localitat.

La nova Estrella Michelin de la província i ‘Cuiner de l’Any 2016, Raúl Resino, oferirà un showcooking a Albocàsser amb motiu de la XIV Mostra de Tòfona Negra del Maestrat’ Castelló Ruta de Sabor ‘.

Resino aproparà als assistents a un producte excepcional com és la tuber melanosporum i els mostrarà les possibilitats que ofereix a la cuina, combinada amb el variat rebost provincial i, sobretot, amb els fruits del mar. L’esdeveniment, que se celebrarà el dissabte 25 de febrer, a partir de les 18:30h, al poliesportiu de la localitat, compta amb el patrocini de la Diputació de Castelló.

De la mateixa manera, l’Ajuntament d’Albocàsser ha organitzat nombroses activitats, que se succeiran durant tot el cap de setmana dins de la ‘mostra’, com el ‘Concurs de Gossos tofoners’ o el ‘Concurs Gastronòmic de la Tòfona Negra’. Així mateix, s’han programat interessants ponències al voltant de la comercialització i posada en valor d’este preuat fong. Es desenvoluparan este mateix dissabte, a partir de les 10:00h, a la Casa de la Cultura i seran gratuïtes. Aquelles persones interessades en assistir a estes xerrades, poden inscriure’s en www.trufamaestrat.es o telefonant a l’ajuntament d’Albocàsser.