Presentació a Benassal

El divendres 25 d’agost es van iniciar les festes de Benassal amb la proclamació de les reines de les festes i la seua cort d’honor. Va ser un acte presentat per Lucas Roig Badal en el qual va actuar com mantenidora Maite Miralles Pascual.

La presentació va servir per a proclamar a Paula Roig Silvestre, acompanyada per Ximo Guinot Lecha, com a reina de les festes. La seua cort d’honor la formen: Helena Donaire Roig, acompanyada per Toni Porcar García; Salomé Edo Barreda, acompanyada per Jaber Laidouni Monterde; Cristina Lorente Sánchez, acompanyada per Alejandro Lorente Sánchez; María Medina Gil, acompanyada per Xavi Tena Molés; Núria Pomer Roldán, acompanyada per Adrià Vives Izquierdo; Noelia Vidal Sales, acompanyada per Óscar Tena Bolos; i Salomé Vives Monterde, acompanyada per Borja Vives Izquierdo.

També va ser proclamada com a reina infantil Sheyla Artola Ruiz, acompanyada per Dennis Artola Ruiz. La seua cort d’honor la formen: Nerea Beltrán Badal, acompanyada per Álex Badal Ruiz; Laia Blasco Beltrán, acompanyada per Iker Orenga García; Blanca Climent Alcón, acompanyada per Gerard García Ferreres; Sara Fleig Vidal, acompanyada per Marc Fleig Vidal; Eva Gimeno Monsonís, acompanyada per Edgar Puig Beltrán; Alba Guardiola Pitarch, acompanyada per Dani García Tena; Keila Machí García, acompanyada per Erik Machí Carceller; Neus Palatsí Pitarch, acompanyada per Iker Adell Pitarch; Patricia Ripollés Molés, acompanyada per Quique Nácher Monserrat; i Vera Vázquez Beltrán, acompanyada per David Beltrán Oller.