Sexenni Morella 13cop

La Diputació de Castelló finançarà fins al 50% de la inversió sol·licitada per a la promoció de les festes declarades d’interès turístic provincial. És el cas del Sexenni de Morella i la Santantonà de Forcall, que formen part dels 18 municipis que rebran la subvenció de la institució provincial. La partida del Patronat Provincial de Turisme per a aquesta iniciativa és de 80.000 euros.

La resta de festes que es beneficiaran de la subvenció són: les Calderes d’Almassora, el Dia de les Paelles de Benicàssim, l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe, la Fira de Sant Andreu de Cabanes, les festes de la Magdalena de Castelló, el Carnestoltes de Vinaròs, les Falles de Borriana, el Desembarcament de Santa María Magdalena de Moncofa, la Festa de la Carxofa de Benicarló, la Entrà de bous a l’estil Calijó de Càlig, la Fira de Nules, la Fira de la Cirera de Caudiel, la Festa del Rotllo de l’Alcora, les entrades d’Orpesa, les festes patronals en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana de Peníscola i la festivitat de Sant Antoni de Vilanova d’Alcolea.

La intenció de la Diputació de Castelló és desestacionalitzar el turisme. Així estan impulsant la campanya ‘L’Estiu de la teua Vida’ amb més de 200 activitats esportives amb #CSEscenariEsportiu, culturals amb #OrgulldeCS i gastronòmiques amb #CSRutadeSabor per complementar l’oferta turística.