Setmana de la dona a Vilafranca

177
Homenatge a la dona a Vilafranca

-Nota de l’Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca celebra aquesta setmana diverses activitats dedicades a les dones. Amb motiu de la celebració del 8 de març, dia internacional de la dona treballadora, el Grup de Dones de Vilafranca acompanyat per les regidores de l’Ajuntament de Vilafranca, Silvia Colom i Betlem Pons, ha dipositat un ram de flors a l’estàtua d’homenatge a la dona treballadora.

Flor a l'estatua de la dona a VIlafranca

Aquesta estàtua, erigida en l’Avinguda del Llosar de Vilafranca, reconeix la feina que desenvolupen les dones en la indústria tèxtil de la localitat des de començaments del segle XX.

A més del ram de flors s’ha llegit un manifest en defensa dels drets de la dona, contra la violència masclista, la igualtat d’oportunitats i el reconeixement de la seva indispensable paper en la societat.

A més, amb la col·laboració d’UGT, el Grup de Dones de Vilafranca projecta aquesta nit la pel·lícula “Sufragistes”. Serà a la Casa Social.

Així mateix, demà dissabte dia 11 de març tindrà lloc la festa anual de la dona amb un sopar de germanor i ball al Parador de Festes.