Sense missa a Cinctorres per l’augment de casos de COVID-19

374
Coronavirus

Cinctorres tanca la seua parròquia a causa de l’augment de casos positius per COVID-19 a la localitat. Així ho han fet saber per avisar als seus veïns que no hi haurà missa aquest diumenge. Per tant queden suspesos tots els actes celebrats a la parròquia i en el mateix escrit han informat que es farà saber alguna cosa més el dia 6 que és dimecres.

I és que Cinctorres es troba en situació de brot comunitari. Per això s’informa a la població mitjançant un bàndol que segueixen en augment el nombre de casos positius. Situació que ja s’allarga dues setmanes i a hores d’ara els contagis no s’han aconseguit parar. Per això, els veïns han de prendre consciència que esta onada s’ha d’ aturar quant abans.

Des del Centre de Salut es demanen que es seguisquen les recomanacions i que qualsevol persona que sospite haver estat en contacte amb persones positives cride al centre o al consultori de Cinctorres. I recorden també que és molt important que es prenguen la temperatura i que davant qualsevol símptoma de constipat es posen en contacte amb el metge.

A més a més, l’ Ajuntament recorda que les mesures establertes abans de Nadal continuen vigents fins al 15 de gener i presta ajuda si alguna persona ha de guardar quarantena i necessita algun suport facilitant este número de telèfon 670720140.