Sense fracking, amb majorals per a Sant Antoni i recordant la història. Aixi van arribar Melcior, Gaspar i Baltasar a Vilafranca

470
Cavalcada de Reis Mags a Vilafranca

Melcior, Gaspar i Baltasar saben bé el terreny on xafen. A Vilafranca van recordar que el 9 de febrer se celebrarà el 775 Aniversari de la concessió de la Carta Pobla als vilafranquins. També van dir que “ja està prou foradat Orient per a què ací comencen a fer pous amb el Fracking”. A més, Baltasar, va dir que participarà en les festes de Sant Antoni, i va demanar que per a 2015 hi haja majorals.

Els Reis Mags d’Orient van agrair a Vilafranca el treball de la Xalera. I és que 50 persones, entre majors i xiquets van conformar una cavalcada amb xanques, dues carrosses d’animació, malabars amb foc, pastorets i l’escena de Jesús, Maria i Josep amb el ruc.

A la Plaça de l’Església els reis es van adreçar a tots els vilafranquins i van elogiar el Betlem Vivent que tenia de tot: pescadors, forners, pastors, angelets… i com no, el naixement que van adorar els reis. Després, els Mags van repartir regals a l’església.