Segona regional. Victòria del Vilafranca davant el Benlloch per 1-2

611

-Xavier Tena Vidal-

El CF Vilafranca va trencar la seva mala ratxa de resultats al imposar-se al Benlloch per 1-2 en la vesprada del dissabte 25 de gener.

Alineació: Adrian Vicente, Hector Artola, Alejandro, Hector, Ismael, Javi, Nicolas, Cesar, Christian, Pablo Tena i Adrian Andrés.

També van jugar Adrian Fabregat i Pablo Pitarch.

Gols: 1-0 (44), 1-1 Adrian Andres (50), 1-2 Christian (88)

Primera part bastant fluixa dels dos equips, amb millors ocasions per als locals i bona intervencions d’Adrian. A falta d’1 minut per al descans, després d’un servei de falta lateral, Hector li pegava malament a la pilota i marcava el 1-0 en pròpia porta.

Després del descans, els vilafranquins van eixir a pressionar a dalt i es farien amb el domini del partit. Al 55 Adrian Andrés aconseguia el gol de l’empat després d’un rebuig del porter a xut de Cesar. Després el Benlloch va crear poc perill a la porteria visitant i a 5 per al final, gran jugada de Cesar que va acabar en passada a l’esquena de la defensa perquè Christian anotés l’1-2 a porta buida després que un defensa intenara despejar i superara al porter per alt.

El proper diumenge 1 de febrer, el Peníscola visitarà el Serrito a les 15’45 hores.