Segona regional: El Vilafranca acomiada la temporada fora de casa amb derrota al camp del Peníscola

707
Club de Futbol Vilafranca

L’Amateur del CF Vilafranca afrontava el seu últim desplaçament de la temporada amb moltes baixes i visitant un camp sempre complicat com el Benedicto XIII de Penyiscola, on van perdre per 2-0.

El juvenil Ivan Troncho va fer el seu debut oficial amb l’Amateur.

Alineació: Vidal, Adrian Fabregat, Hector, Hector Artola, Alberto, Alejandro, Andreu, Santos, Edo, Adrian Andres i Cesar.
També van jugar Jesus Pitarch i Ivan Troncho.
Primera part molt equilibrada, en la qual el Vilafranca va tindre la millor oportunitat per marcar, amb un xut d’Edo que el porter local aturava amb una gran intervenció.
Després del descans el Penyiscola faria l’1-0 al minut 59 i a continuació el Vilafranca seria el dominador del partit amb 3 clares oportunitats que no es poder materialitzar. El 2-0 local arribava a l’última acció del partit, acció de contraatac després d’un corner a favor dels vilafranquins en el que havien pujat a rematar la pràctica totalitat de jugadors.
Els de Toni Mallen tancaran la temporada 2013-2014 jugant a casa, el diumenge 11 de maig davant el Vall d’Alba a les 16’00 hores al Serrito.