Segona regional: El C.F. Vialfranca arranca un empat a Xert

692

El CF Vilafranca va aconseguir arrancar un empat a 2 gols del camp del Xert quart classificat el passat dissabte 25 d’abril. Alineació: Adrian Vicente, Nicolas, Adrian Fabregat, Alejandro, Hector, Javi, Pablo Tena, Edo, Christian, Adrian Andres i Jordi. També van jugar Ismael i Pablo Pitarch. Gols: 1-0 (38), 1-1 Edo (53), 1-2 Edo (73), 2-2 (78)

A la primera meitat, el Xert tocava molt la pilota en defensa i enviava passades llargues a l’esquena dels extrems. Adrian Vicente va fer 2 bones intervencions. L’1-0 va arribar al 38. Abans dels descans el Vilafranca va poder empatar amb accions d’Hector, Jordi i Adrian Fabregat. Després del descans, domini visitant que servia per donar-li la volta al marcador amb 2 gols d’Edo als minuts 53 i 73. Després el Xert va atacar molt aconseguint l’empat al 78. Els vilafranquins van defensar bé i van aconseguir sumar un punt. El proper partit serà el diumenge 3 de maig a les 16h davant el líder Vinromà, que serà campió si aconsegueix puntuar o si Moró no guanya el seu partit.