Segellaran la piscina inacabada d’Ortells

406

La piscina d’Ortells finalment serà segellada. Així ho ha decidit l’ Ajuntament de Morella, consistori al que pertany administrativament esta pedania.

Es tracta d’una construcció que va ser començada fa quasi 10 anys i on ja s’han utilitzat 60.000 euros de diners públics per a la seua construcció. Ara s’ha decidit invertir per a tancar la instal·lació i no per a concloure el que ja està fet després de tants anys. La piscina està totalment parada a falta de construir el 70% de la seua execució. Informació que ha denunciat el regidor del Partit Popular a Morella Jesús Lecha. A més a més ha afegit que “els veïns de la localitat no entenen com els mateixos que van decidir la seua construcció ara volen soterrar-la i no s’enten com el PSOE no vol invertir per a acabar el poc que hi queda per construir i així avançar amb la infraestructura”.

D’esta manera i amb esta decisió presa pel partit governant a la localitat “es deixa als veïns d’Ortells sense un servei que podria ser de molta utilitat per a gaudir de l’estiu a esta pedania i que ja compta amb una infraestructura quasi acabada, però que actualment es troba així, en estat d’abandonament”, segons Jesús Lecha.