Se busquen pastors per a aprendre l’ofici

886
Curs ramaderia extensiva i escola de pastors_Página_1-001
PUBLICITAT

-La formació serà de setembre a novembre

La Generalitat Valenciana ha convocat un curs de ramaderia extensiva i escola de pastors dirigit a nous professionals, així com també a l’actualització dels ja existents. La intenció de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural és posar en valor aquesta activitat tradicional que es troba en risc de desaparició.

El curs

Comptarà amb 20 places disponibles i es desenvoluparà durant els mesos de setembre i novembre. El mòdul teòric, amb 36 hores lectives, s’impartirà en l’IVIA de Montcada. També hi haurà 44 hores de formació pràctica en granges de ramaderia extensiva i maneig, i s’invertiran 20 hores en conferències de professionals convidats a jornades i experiències.

Termini i requisits

Serà necessari residir a la Comunitat Valenciana i haver cursat l’Ensenyament Secundari Obligatori o equivalent. A més, també cal tenir el carnet B1 i vehicle propi.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 15 de setembre. Aquestes es podran obtenir i formalitzar en les Estacions Experimentals Agràries, Oficines Comarcals Agràries, o en la pàgina web de la Conselleria www.agroambient.gva.es/ca/web/agricultura/formacion