S’atura el sorteig de l’Euromillón Aplequer

704
PUBLICITAT

NOTA DE PREMSA DE L’APLEC DELS PORTS

Les targetes venudes continuen sent vàlides, ja que l’Aplec dels Ports proporcionarà noves dates de sorteig quan la situació torne a la normalitat i es puga començar a jugar

Des de principis d’aquest mes de març l’Aplec dels Ports ha començat a repartir per diferents punts de venda de la comarca les targetes per jugar a l’Euromillón Aplequer. Degut a l’epidèmia de Coronavirus tots els jocs d’apostes de l’Estat espanyol estan cancel·lats fins a nou avís, per tant, l’Euromillón Aplequer no es podrà començar a jugar a finals d’aquest mes, tal com estava previst, i queda paralitzat fins que canvie la situació actual causada pel COVID-19.

El joc havia de començar el 31 de març i s’allargaria fins al 31 de juliol, jugant els dimarts i divendres de cada setmana. Aquestes primeres dates es troben immerses en el declarat estat d’alarma en què ens trobem i el govern espanyol ha suspés tots els jocs d’apostes i loteries mentre dure l’emergència sanitària.

Les targetes segueixen sent vàlides i, quan tornem a la normalitat, es començarà el sorteig durant les 18 setmanes establertes. Així que, tots els qui encara no tinguen la targeta aplequera, la podran adquirir passada la situació actual als establiments de la comarca i preguntant als membres de l’organització de l’Aplec dels Ports 2020.

Ànims per a tots i, com sempre, fem aplec, fem comarca.