ELECCIONS FORCALL
  • El municipi comptarà amb 6 regidors socialistes i 1 del Partit Popular
  • La participació en aquestes eleccions ha estat prou alta: d’un cens de 381 electors, 280 han exercit el seu dret a vot, recolzant majoritàriament al PSPV

Durant tota la jornada del passat diumenge 26 de maig, els habitants de Forcall s’han apropat a l’Ajuntament per exercir el dret a votar a les eleccions europees i municipals. Amb un cens de 381 electors per a les municipals i 380 per a les europees, són 280 i 279 els que han votat en aquestes eleccions del 2019, respectivament.

Després de molts anys governant el Partit Socialista Obrer Espanyol a Forcall, aquesta vegada no hi ha hagut cap canvi, i el PSOE ha tornat a eixir escollit al municipi amb 226 vots. Encapçalats per Santiago Pérez Peñarroya, que començarà ara el seu 5é mandat, la llista del partit socialista incloïa també a Santiago Polo, Maria del Mar Pardo, Marc Molinos, Montserrat Sorribes, Noé Peñarroya i Maria Jesús Pinell, quedant aquesta última fora de l’equip de govern del consistori forcallà a causa dels 34 vots que ha obtingut el Partit Popular, encapçalat per Ignacio Querol Fàbrega. A aquestes eleccions municipals, 6 han estat els vots nuls i 14 els vots en blanc. Així doncs, l’equip de govern de Forcall el formaran 6 regidors del PSPV i 1 del PP.

Pel que fa a les eleccions europees, el PSOE també ha estat el partit més votat, amb 135 vots. El segueix el Partit Popular, amb 50 vots; Compromís, amb 30; Unidas Podemos Cambiar Europa, amb 19; Ciudadanos, amb 18; Vox, amb 10; Esquerra Republicana PV, Foro de Ciudadanos i Lliures per Europa, amb 2 vots els tres partits; i, per últim, Demòcrates Valencians, PACMA i Volt Europa, amb 1 vot cada un. Quatre han estat els vots nuls i quatres més, els vots en blanc.

Forcall tanca les eleccions del 26M amb una alta participació del cens electoral i amb uns resultats prou previsibles, seguint amb la candidatura del Partit Socialista amb l’experimentat Santi Pérez al capdavant i demostrant que els veïns i veïnes de Forcall opten per un equip de govern format per cares conegudes.

ELECCIONS FORCALL 2

VA SER NOTÍCIA A DIADIA

Publicitat