Santi Pérez i Ana Besalduch arriben a un pacte per a la secretaria general del PSPV Ports-Maestrat

774
Santi Pérez
Santi Pérez
PUBLICITAT
  • El forcallà fa un pas al costat per integrar equips

L’alcaldessa de Sant Mateu, Ana Besalduch, és ja la nova secretària general de la comarca Ports-Maestrat del PSPV després de la retirada de la candidatura de l’alcalde de Forcall, Santi Pérez.

Segons explica Pérez a les xarxes socials, “després de dies de diàleg hem arribat a un acord que crec que fa, que la gran majoria de gent i agrupacions, pugue estar representada i integrada. Així des del principi he buscat eixos punts d’acord, per en definitiva, poder aconseguir que en el futur equip que es formarà, estigue la millor gent per a fer propostes, i treballar per millorar la vida de tots i totes les veïnes d’aquestes comarques”. I afegeix “sempre he concebut la política com un lloc de trobada i de suma, també de cedir, per arribar a acords i arribar a resoldre els problemes de la gent, fora de personalismes”. Així, Pérez ha donat l’enhorabona a la nova Secretaria General.

Al seu torn, Besalduch ha donat les gràcies “a Santi Pérez i a totes i tots els que s’han sumat per aconseguir l’objectiu de fer un PSPV-PSOE més unit i més fort”. “El projecte ‘ara més comarca’ és un projecte col·lectiu que va néixer amb voluntat de sumar, i així ho hem demostrat; un projecte progressista per aconseguir apropar als nostres pobles les polítiques que milloren la vida de les persones”, ha assegurat la nova secretària general de la comarca Ports-Maestrat del PSPV.