Santi Pérez: «Cal recolzar la investigació de nous mètodes científics que ens permeten avançar cap a un model més sostenible d’agricultura»

615
PUBLICITAT

El diputat de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha centrat aquest matí la seua intervenció en la jornada de promoció de l’ús d’alternatives biològiques per a protegir els camps i els cultius davant malalties i plagues en que «cal recolzar la investigació de nous mètodes científics que ens permeten avançar en la transició des d’una l’agricultura convencional cap a un model més sostenible que respecte la biodiversitat». Referent a això, Pérez ha avançat que a la llarga el camí és anar cap a la gradual substitució dels mètodes plaguicides químics, «per la qual cosa cobra més sentit encara que aprofundim en l’estudi de noves pràctiques com, per exemple, la lluita biològica».

Aquesta sessió, organitzada per la Universitat Jaume I en col·laboració amb la Diputació de Castelló, ha comptat amb la participació d’un centenar de persones entre les assistents i les connectades via ‘on line’. En ella han intervingut experts de la talla de Víctor Flors, Concepción Azcón, Paula Baptista i Paloma Sánchez.