Santi Pérez anima a emprendre a l’interior provincial en l’obertura del fòrum ‘FOCUS Pyme’ 2020 de Vistabella

855
Fòrum d’innovació ‘FOCUS Pyme y Emprendimiento 2020’ a Vistabella
Fòrum d’innovació ‘FOCUS Pyme y Emprendimiento 2020’ a Vistabella
PUBLICITAT

Nota de premsa Diputació de Castelló

  • El diputat de Desenvolupament Rural convida als emprenedors a aprofitar la pandèmia per a innovar en les zones rurals

El diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi Pérez, ha inaugurat aquest matí el fòrum d’innovació ‘FOCUS Pyme y Emprendimiento 2020’ de Vistabella amb un missatge de benvinguda per a tots els presents. Seguint la temàtica de la jornada, l’emprenedoria, Pérez ha animat els assistents a innovar per a dinamitzar empresarialment i econòmicament l’interior de Castelló. En aquest sentit, ha convidat a les persones amb inquietuds empresarials a aprofitar les noves motivacions socials lligades a la pandèmia, com ho és la recerca de llocs menys massificats, “perquè tots mirem l’interior com a sinònim de prosperitat i de futur i que cada dia sigueu més gent la que vos animeu a emprendre un projecte professional i de vida ací”.

Pel que fa al model econòmic, el diputat ha dit que “no podem avergonyir-nos dels nostres sectors econòmics tradicionals, com la ramaderia, sinó que l’hem de potenciar, mirar més amunt i superar-nos a través de la innovació i modernització del sector”.

En la seua intervenció inaugural, Pérez ha afirmat que “la nova Diputació de Castelló ha tingut aquesta fixació des del minut u en l’impuls de la modernització a l’interior, per això hem incrementat els esforços per a enfortir l’ecosistema de l’empreneduria a les nostres comarques a través d’accions innovadores de foment de l’ocupació, la innovació i la promoció econòmica”. El diputat ha posat com a exemple d’aquesta aposta el reforçament dels serveis que es presten als centres CEDES, el servei d’assessorament i els programes d’acceleració empresarial i vivers d’empreses.

La jornada ha comptat amb la participació d’experts, empresaris i futurs emprenedors, els quals han pogut assistir a una sèrie de col·loquis on s’han compartit experiències, visions i, sobretot, les claus per a encarar “un futur incert però que ens obrirà nous escenaris que haurem de vore com oportunitats”. El fòrum ha estat organitzat pel CEEI Castelló amb la col·laboració d’institucions com la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Vistabella i amb el patrocini de la Generalitat Valenciana.