Sant Pau adaptat a la Covid a Albocàsser

724
L'ermitori de Sant Pau ahir
L'ermitori de Sant Pau ahir
PUBLICITAT

Albocàsser va viure ahir de manera especial la festivitat de la Pasqua Granada. La Covid-19 va obligar a modificar substancialment els actes previstos. El dimarts de la Pasqua Granada és costum que Albocàsser es desplace en processó fins a l’ermita del seu patró: Sant Pau.

Ahir, de manera excepcional, no es va celebrar la processó. Com a contrapunt, es va celebrar una missa a l’església parroquial del municipi. En la missa es van seguir tots els protocols i mesures de seguretat amb la distància deguda entre tots els veïns.

Així mateix consistori, i parròquia van coordinar l’obertura de l’ermita de 9h a 11h perquè els veïns i veïnes pogueren portar flors. D’aquesta manera, qui va desitjar acudir, ho va poder fer sense aglomeracions per a depositar flors.

L’ermita de Sant Pau i el Prat van oferir una imatge inusual de silenci i calma, front a la bullícia habitual d’un dia de festa. D’aquesta manera, Albocàsser va complir amb la tradició adaptant-la a la situació singular generada per la pandèmia.