Sant Cristòbal ompli el nou Parador de Vilafranca

1393
PUBLICITAT

Aquest primer cap de setmana de juliol, veïns i veïnes de Vilafranca han gaudit de les Festes de Sant Cristòbal. Activitats des del ball pla fins actuacions musicals, passant per la tradicional benedicció dels cotxes, han portat a tota la localitat a ajuntar-se i a divertir-se en aquestes festes.

Les festes es van obrir el dissabte amb el clàssic dinar de socis al Parador de Festes, on van assistir al voltant d’unes 345 persones, les quals van rebre un detall per part dels Majorals de Sant Cristòbal. En acabar el dinar, van tindre lloc dos ‘tardeos’ a càrrec dels grups Pimienta Molida i los Culpables, que van amenitzar la vesprada amb rumba i rock, respectivament. A més, durant la vesprada, també es va realitzar un bingo i es va fer un berenar de socis. Per tancar el dia, els majorals van vendre bocates per a sopar i van tindre lloc dues actuacions musicals, un tribut a ‘El último de la fila’ i la discomòbil Bandalay.

El diumenge, va ser el dia de devoció al Sant, a les 11 del matí eixia la Processó des de la Plaça d’En Blasc fins al Llosar, on es va fer una Missa en honor al Sant. En acabar la missa, va tenir lloc la tradicional benedicció dels cotxes, on més de 180 vilafranquins i vilafranquines van acudir per a banyar el seu vehicle amb aigua beneita. Finalment, a les 18.30 h, una gran quantitat de veïns i veïnes van ballar el Ball Pla a la Plaça d’en Blasc, tancant així unes Festes de Sant Cristòbal exitoses caracteritzades per la gran quantitat de gent que va acudir a gaudir de totes les seues activitats.