Sanitat publica les dates d’exàmens de les Ofertes d’Ocupació del mes de febrer

413
Sanitat publica les dates d'exàmens de les Ofertes d’Ocupació del mes de febrer
Sanitat publica les dates d'exàmens de les Ofertes d’Ocupació del mes de febrer
PUBLICITAT

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat en la seua pàgina web les dates d’examen del mes de febrer de diverses categories que realitzaran les proves d’oposició dins de les convocatòries acumulades de les Ofertes Públiques d’Ocupació (OPE) dels anys 2014, 2015 i 2016.

Es tracta de 32 exàmens corresponents a 18 categories que se celebraran els diumenges 4, 11, 18 i 25 de febrer. En total, representen 176 places de torn lliure i promoció interna de les 3.608 convocades de les OPE de 2014 (282 places), 2015 (934) i 2016 (2.392 places). Per a aquestes 176 places hi ha convocats 3.795 aspirants. Els restants exàmens s’aniran celebrant de forma successiva i continuada fins al mes de juliol de 2018.

En primer lloc, el diumenge 4 se celebraran els exàmens en la categoria de facultatiu/a especialista en Pediatria, facultatiu especialista en Medicina Nuclear, facultatiu especialista en Nefrologia i facultatiu especialista en Medicina Interna.

El diumenge 11 seran els exàmens per a les places d’infermeria de SAMU i metge de Urgència Hospitalària.

Per la seua banda, el diumenge 18 de febrer és la data dels exàmens en les especialitats de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Hematologia i Hemoteràpia, Neurocirugia, Reumatologia, Medicina preventiva i Salut pública, Neurologia, Oncologia mèdica i Tècnic de la funció administrativa.

El diumenge, 25 de febrer, se celebraran els exàmens per a les especialitats de Angiologia i Cirurgia vascular, Cardiologia, Mèdic SAMU i Gestió de la funció administrativa.

Totes les proves tindran lloc en l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València. El detall d’hora i lloc de l’examen es concretarà en la publicació definitiva de la llista d’admesos.