Sanitat impulsa aquesta setmana la vacunació davant de la COVID amb la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia a tota la Comunitat Valenciana

398
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública continua impulsant la vacunació davant de la COVID-19, gràcies a la instal·lació de punts de vacunació sense cita prèvia distribuïts per tota la Comunitat Valenciana.

L’objectiu és facilitar que totes aquelles persones que estan pendents de rebre alguna dosi de la vacuna COVID-19, bé perquè han passat la malaltia o per qualsevol altre motiu, puguen acostar-se a qualsevol dels punts de vacunació per rebre-la sense necessitat de cita prèvia .

D’aquesta manera, des de la Conselleria de Sanitat es pretén agilitzar el procés de vacunació perquè tota la població pugui comptar amb la pauta completa segons els criteris establerts al calendari de vacunació COVID.

Punts de vacunació sense cita

Aquests són els punts de vacunació sense cita aquesta setmana. La Conselleria de Sanitat actualitzarà els punts de vacunació, que es podran consultar a través de les xarxes socials (Twitter, Instagram o Facebook).

Així, a la província de València s’obren aquesta setmana el centre de salut d’Ador (de dilluns a divendres, de 13.30 hores a 15.00 hores) i el centre de salut de Corea, a GandIa (de dilluns a divendres, de 12.30 hores a 14.30 hores). A més, l’Hospital la Malvarrosa romandrà obert des de demà dia 5 de juliol de dilluns a divendres (de 16.00 hores a 20.30 hores).

Durant el mes de juliol també hi ha jornades de vacunació sense cita al centre de salut de Llíria (dilluns, de 13.00 a 15.00 hores), centre de salut de Paterna El Clot (dilluns, només adults, i dijous, vacuna pediàtrica, d’11.00 a 13.00 hores), centre de salut de Burjassot II (dimarts, de 10.00 a 12.30 hores), centre de salut de Bétera (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores) i centre de salut de Godella (dimecres, de 15.30 a 19.30 hores) ).

A més, es vacunarà sense cita al centre de salut de la Pobla de Vallbona (dimecres, de 15.30 hores a 19.30 hores), Escola de Persones Adultes de l’Eliana (dijous, de 15.00 a 17.00 hores), centre de salut de Benimàmet (dijous, de 12.30 hores a 15.00 hores), centre de salut de Benaguasil (divendres, de 12.00 a 14.00 hores) i al centre de salut de Moncada (divendres, de 12.30 a 14.00 hores).

Així mateix, aquesta setmana roman obert el punt de vacunació instal·lat al Pati dels Tarongers, annex a l’Hospital General Universitari de Castelló (dimarts 5 de juliol, de 16.00 a 21.00 hores) i el punt de vacunació de l’Escorratel, a Oriola ( dimecres 6 de juliol, de 15.00 a 20.00 hores).

A més, al Centre d’Especialitats de Benidorm, pertanyent al Departament de la Marina Baixa, s’obre en setmanes alternes un punt sense cita de 16 hores a 20 hores, ia l’Hospital Universitari de Torrevella hi ha previstes noves jornades de vacunació sense cita setmana de l’11 de juliol.

Aquests punts sense cita se sumen a la vacunació amb cita que se segueix desenvolupant a tots els departaments de salut. En aquest cas, l’administració de la vacuna es realitza als centres de salut corresponents o en punts habilitats expressament, com l’Hospital General Universitari Doctor Balmis (Alacant), on es vacuna amb cita de dilluns a divendres.

Les persones que tinguen dosis pendents per completar la pauta de vacunació poden demanar cita al seu centre de salut o bé consultar les xarxes dels departaments de salut per conèixer els punts sense cita habilitats a cada moment.