Sanitat confirma quatre nous casos positius de coronavirus a la Comunitat Valenciana

530
Agencia Valenciana de la Salud
PUBLICITAT

Nota de premsa de la Generalitat Valenciana

Dos s’han registrat a la província de València, un a la de Castelló i un altre a la Alacant

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha confirmat aquest matí quatre nous casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana.

Dos d’ells s’han registrat a la província de València. Corresponen a un home (cas importat) i una dona que és contacte d’un pacient que va donar positiu anteriorment. El tercer cas s’ha donat a la província de Castelló i és una dona el cas també és importat. El quart cas ha donat positiu en la província d’Alacant. És un contacte d’un cas anterior.

Per tant, a hores d’ara hi ha 44 casos actius a la Comunitat Valenciana, distribuïts de la manera següent per províncies:

  • 3 en Castelló
  • 26 a València
  • 15 a Alacant

De tots aquests casos, 15 es troben ingressats i 29 es recuperen en els seus domicilis.

D’altra banda, Barceló ha assenyalat que s’han realitzat, fins al moment, 1.334 proves amb resultat negatiu, i el telèfon d’informació 900.300.555 ha atès 7.769 trucades des de la seva posada en marxa.

De totes elles, el 34% han estat per sol·licitar informació general, el 51% de persones amb símptomes que no compleixen els criteris epidemiològics i només el 5% correspon a pacients que sí que compleixen aquests criteris.